fbpx

Ce sistem antifurt sa aleg pentru protectia magazinului meu

Securitatea magazinului tau este un aspect pe care nu il poti neglija. Nu este mai bine sa te concentrezi pe vanzarea produselor tale si fidelizarea clientilor , decat te comporti ca un gardian cu acestia?

Fie ca vorbim de  magazine de  bricolaj, magazine de  imbracaminte, magazin de cadouri, magazine de  haine sau Supermarketuri , in oricare dintre acestea este necesar un sistem antifurt complet.

Sistemele antifurt pentru magazine care folosesc frecventa radio ( RF ) sunt de obicei compuse din doua porti antifurt, amplasate  la intrarea/iesirea din magazine si folosesc ca sistem de alarma consumabile in genul etichetelor autoadezive nedetasabile (RF) sau taguri de plastic detasabile.

Cand un produs neachitat (care contine eticheta detasabila sau autoadeziva ) trece printre cele doua porti ( antene) , este declansata o alarma cu semnal sonor si luminos.
sistemele antifurt complete sunt compuse in general din doua antene antifurt (emitator + receptor) si o sursa de alimentare pentru porti antifurt.

Avantajele detinerii unui sistem antifurt sunt multiple. In primul rand un astfel de sistem costa mult mai putin decat pierderile cauzate de furturi in cateva luni. Nu uita insa ca rolul unui astfel de sistem este acela ca descurajeaza hotii , iar angajatii tai nu vor mai avea nevoie sa joace rolul de paznic in magazine. De asemenea nu uita ca amplasarea portilor antifurt da un aspect modern si elegant magazinului tau.

Cu siguranta dispui de un sistem de alarma antiefractie pe timpul noptii. De ce nu ar beneficia magazinul tau si de un sistem de securitate eficient al produselor si pe timpul zilei?

Asa ca daca ai ajuns la concluzia ca ar fi intr-adevar cazul sa iti securizezi afacerea si nu stii ce sistem de securitate s-ar potrivi mai bine pentru produsele din magazinul tau, nu ezita sa ne contactezi . Echipa noastra de profesionisti iti sta in permanenta la dispozitie pentru a gasi cea mai buna solutie de securitate pentru produsele tale. Lasa-ne pe noi sa avem grija de siguranta articolelor din magazinul tau , in timp de tu focuseaza-te pe cresterea vanzarilor si satisfactia  clientilor.

Share