fbpx
rsz_agendenotessuri
Invitatii
meniuri
Pliante

Fie că vrei să oferi echipei tale de Vânzări cataloage de prezentare a produselor spectaculoase, fie că dorești să oferi partenerilor tăi de business cadouri personalizate unice sub forma unor agende deosebite , tiparul comercial va reprezenta întotdeauna o soluție de promovare eficientă a imaginii companiei tale.
Cu ajutorul tehnologiilor offset și digital iți punem la dispozitie o varietate de produse care sa constituie adevarate instrumente publicitare și să ajute ca brandul tau să fie asociat cu o imagine impecabilă .

Tiparim la o calitate fotografică toata gama de tipar publicitar, care să te ajute să crești vizibilitatea afacerii tale :

Cărti de vizită

Cărti de vizită – constituie încă un accesoriu foarte eficient , indispensabil pentru businessul tău . Te ajută să te poziționezi în fata partenerilor tăi de business ca o companie dinamică și care nu lasă niciun detaliu la voia întâmplării.

Mape de prezentare

Folosirea unei mape de prezentare realizate într-un mod profesionist , îti ajută colegii de la Marketing și Vanzari să promoveze compania într-o maniera unica în cadrul prezentarilor în fata clienților, a târgurilor, evenimentelor sau conferințelor. Pe lângă o manieră atrăgătoare de expunere , mapa de prezentare este cea care conține cele mai importante informații legate de compania ta, informații utile legate de activitatea și istoricul firmei, fișe și mostre de produse , pe care să le poți arăta clienților tăi.

Flyere. Pliante. Foi Volante

Daca dorești ca produsul sau serviciul tău să fie cunoscut clienților , află că un flyer, un pliant sau o foaie volanta reprezintă de multe ori soluția perfectă pentru promovare. Un flyer bine realizat , te ajută să comunici foarte eficient mesajul companiei tale, iar acesta ajunge direct la publicul tău tinta .

O foaie volantă care conține imaginile produselor tale însoțite de preț , poate reprezenta un instrument de vânzare deosebit de eficient. Ține cont că o comunicare vizuală este de fiecare dată mai eficientă decât o prezentare verbal nesuținută de suport vizual.

Calendare. Agende. Notesuri

Un calendar personalizat cu logo-ul companiei , datele de contact precum și o imagine cu produsul sau serviciul tău poate fi o piesă importantă din campania ta de marketing perfectă. De asemenea reprezintă un cadou util , de privit în fiecare zi , pentru partenerii tăi de business , la fel cum o agendă personalizată poate avea deopotrivă rolul de a ajuta la creșterea productivitătii partenerilor tăi printr-o organizare eficientă a activităților.

DTP si Graphic Design

Totul începe cu o idee. Specialiștii noștri în graphic design și DTP au grijă să se asigure că layout-ul materialului tău publicitar are forța să transmita clienților ceea ce tu iți dorești. Astfel,  încă din această etapă  te putem ajuta cu idei și soluții și ne asigurăm că mesajul tău este clar și însoțit de o grafică pe măsură.

Materiale și finisare

Printăm atât offset cât și digital pe cele mai diverse categorii de materiale , de diferite grosimi și substraturi.

De asemenea , cu ajutorul echipamentelor moderne de finisare , putem da produselor tale acel caracter artistic și inovativ , astfel încât materialele tale publicitare să aibă un impact vizual remarcabil.

Fiecare aplicație este specială  si merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important  să avem un minim de informații despre grupul țintă căruia i se adreseaza materialul tău publicitar. Este important să intelegi că elemente cum ar fi concepția și distribuirea unui material publicitar trebuie să se integreze într-un plan de marketing coerent și bine pus la punct , pentru ca impactul campaniei să fie maxim.

Așa că nu ezita să ne ne ceri părerea, pentru a putea găsi împreuna conceptul de material publicitar potrivit pentru compania ta.

Telefonează-ne, ia legatura cu noi prin chat sau scrie-ne și cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție  pentru tine.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+40773344045