fbpx
Tag

Tag –urile reprezintă o soluție foarte bună dacă vrei să semnalizezi în mod profesionist prețul unui produs la raft , vrei să acorzi partenerilor sau potențialilor clienți vouchere printate sau activezi în industria de evenimente sau de transport și ai nevoie să tipărești bilete pentru  concerte, spectacole sau bilete de călătorie.

Materiale

Putem printa taguri  pe o multitudine de materiale, dintre cele mai complexe , de diferite structuri și grosimi . Fie că e vorba de hârtie lucioasă, mată sau texturată ori de folie PP, PE, albă sau transparentă , avem grijă ca tagurile să arate impecabil și sa confere companiei tale o imagine deosebită.

Tipar

Putem imprima taguri în sistem față –verso , utilizăm diferite procedee de finisare – perforare, falțuire , livrare în rolă sau bucată cu bucată . De asemenea folosim cerneala răzuibilă (scrath off) și putem realiza precedeul de înseriere cu cod unic pentru fiecare tag.

Cerneala

Fie ca vorbim de cerneală UV,  pe bază de apă sau solvent , avem grijă ca aceasta să respecte normele Europene în vigoare. Știm cât  este de important ca cernelurile folosite să fie originale , de la producatori autorizați și agreați pentru ca, pe langă calitatea imprimării, tagul tău să arate impecabil o lungă perioadă de timp din momentul în care produsul tău este lansat în piață.

Fiecare aplicație este specială  și merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important  să avem un minim de informații aplivcația ta.  Așa că nu ezita să ne ceri părerea, pentru a putea găsi împreună conceptul de tag  potrivit businessul tău.

Scrie-ne și cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție  pentru tine.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+40773344045