fbpx
Albume
carte brosata
carti
Catalog produse
Reviste

Fie că vrei ca broșura produsului tău să aibă un aspect elegant sau urmatorul numar al revistei tale să beneficieze de o calitate a printului și a hârtiei deosebite, credem că mesajul  tău merită să fie  comunicat într-o manieră impecabilă cititorilor.

Broșuri și cataloage de prezentare

Dacă ai produse sau servicii competitive , pe care le îmbunătățești continuu, ar trebui să le prezinți clienților prin intermediul mai multor canale de comunicare , iar o broșură sau un catalog de prezentare tiparite cu regularitate ar putea fi instrumentul cel mai potrivit.

Răsfoirea unui catalog de prezentare poate fi o activitate deosebit de relaxantă pentru clientul tău, iar acesta iși poate contura instant o idee legată de compania și produsele sau serviciile tale precum și nivelul de preț practicat.

Reviste

Fie că le tiparești pentru a fi distribuite pe plan intern în compania ta, pentru partenerii tăi de business sau pentru cititorii tăi fideli, revistele vor reprezenta întotdeauna un instrument care te conectează cu oamenii din jurul tău. Sunt o manieră excelentă de comunicare a planurilor companiei tale , a direcțiilor în care se indreaptă industria în care activezi sau pur și simplu un mijloc de cunoaștere pentru cititorii tăi.

publishing
carte brosata

Carte. Albume de artă și de eveniment

Detii o editură , ești un tânăr scriitor la inceput de drum sau pur și simplu ai scris o carte interesantă și dorești să o publici ?

Zanesys Technologies realizează tipar de carte din cele mai variate domenii , de la beletristică, domeniul tehnic, manuale școlare , lucrări de doctorat , cursuri universitare sau tipar de albume de artă.

Prin calitatea tiparului și a serviciilor de legătorie pe care ți le oferim , ajutăm creația ta să aibă priză la public chiar înainte de a fi citită. Specialiștii nostri în graphic design, DTP și editare te ajută să concepi cea mai bună variantă de copertă pentru cartea ta, iar calitatea printului , a legării sau broșarii vor face ca experiența cititorului sa fie una deosebită .

Fiecare aplicație este specială si merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important să avem un minim de informații despre grupul țintă căruia i se adresează produsul tau. Este important să întelegi că elemente cum ar fi alegerea tipului de copertă, a hârtiei de tipar pentru paginile interioare sau a tehnicii de legătorie pot face diferența.

Așa că nu ezita să ne ne ceri părerea, pentru a putea găsi împreună varianta potrivită de tipar și finisare pentru publicația ta.

Scrie-ne și cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție  pentru tine.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+40773344045