fbpx
CLear wrap label

Fie că dorești să oferi produsului tău o imagine deosebită, fie că vrei sa protejezi mediul inconjurător prin utilizarea unui produs care folosește componente sută la sută reciclabile, etichetele wrap around reprezintă o soluție deosebit de prietenoasă .

Etichetele wrap around înseamna simplitate , calitate a tiparului  și eficiență în materie de cost.

Însa , cu ajutorul lor poți demara și campanii publicitare de succes , întrucat noi te putem ajuta cu tipărirea față verso a etichetelor sau cu imprimarea unui cod unic înseriat pe fiecare etichetă .

Materiale

Printăm etichete wrap around pe materiale dintre cele mai variante  – OPP, PET , alb sau transparent, metalizat , diferite grosimi si densități .

DTP și Graphic Design

Totul începe cu o idee. Specialiștii nostri în graphic design și DTP au grijă să se asigure că layout-ul etichetei tale wrap around  se poate transforma într-un produs finit de calitate. Colegii noștri te pot ajuta cu editarea graficii actuale, modificarea anumitor texte, informații sau chiar cu un concept grafic nou, fresh pentru eticheta produsului tău.

Pregătire tipar

Pentru a putea asigura constanță în interiorul procesului de tipar , folosim clișee si plăci flexografice din cele mai bune materiale și la cele mai noi standarde . Astfel oferim  produsului finit o claritate a detaliilor deosebită.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+4 0773 344 045