fbpx

O expunere mai amplă a logo-ului tău și a  informației pe care dorești să o transmiți consumatorului poate fi un semnificativ avantaj competitiv. Etichetele shrink sleeve te ajută foarte mult când vine vorba de claritatea și calitatea textelor și a imaginilor pe care vrei să le transmiți prin intermediul ambalajului produsului tău.

Etichetele shrink sleeve sunt aplicate la cald,  luând  forma produsului, asttfel crește foarte mult expunerea spațiului de printare. Practic , îți ajută produsul să atragă atenția la raft  , comportându-se că un veritabil  panou publicitar, oferind o imagine la 360.
De asemenea  folia shrink sleeve reprezintă o variantă extrem de inovativă si elegantă pentru sigilarea produselor tale , iar  consumatorul va avea garanția că va cumpăra un produs absolut sigur din punct de vedere al normelor de igienă.

DTP și Graphic Design

Totul începe cu o idee. Specialiștii nostri în graphic design și DTP au grijă să se asigure că layout-ul etichetei tale shrink sleeve se poate transforma într-un produs finit de calitate. Colegii noștri  vor face pentru tine simulari 3D inițiale  și vor găsi cea mai buna soluție de adaptare a designului. Ține cont că folia shrink sleeve se va tipări distorsionat , astfel încât in momentul în care se contractăpentru a lua forma recipientului, imaginea să fie perfect dimensionată . Cu ajutorul echipei noastre de specialiști ai siguranța că rezultatul final va fi unul de excepție.

Pregătire tipar

Pentru a putea asigura constanță în interiorul procesului de tipar , folosim clișee și plăci flexografice din cele mai bune materiale și la cele mai noi standarde . Astfel oferim  produsului finit o claritate a detaliilor deosebită.

Materie primă

Fiind un produs extrem de versatile,  și materialele pe care putem printa sunt variate – PVC, PET, PETG, mat sau lucios . Folia sleeve are diverse grade de contractibilitate , iar noi vom alege soluția ideală în funcție de forma produsului tău.

Cerneala

Tiparim etichetele shrink sleeve folosind tehnologia ‘în oglindă’ , pentru ca cerneala  să nu se poată zgâria  sau deteriora . Putem innobila produsul tău utilizand cerneluri termocromice , metalizate sau fluorescente. Pentru un plus de eleganță putem lăcui folia lucios sau mat , total sau selectiv.

Aplicare

Procesul de aplicare a etichetelor shrink sleeve se realizează la o temperatură constantă situată între 70 si 90 C, cu ajutorului unui tunel cu aer cald sau cu rezistențe electrice. Cu ajutorul colegilor de la Departamentul Tehnic te putem ajuta cu soluția completă, de la designul potrivit pentru recipientul produsului tău , până la alegerea echipamentului optim cu ajutorul căruia să se facă aplicarea etichetelor shrink sleeve.

Fiecare aplicație este specială  și merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important  să avem un minim de informații despre produsul tău.

Așa că nu ezita să ne ceri părerea, pentru a putea găsi împreună conceptul de etichetă shrink sleeve  ideală pentru produsul tău.
Scrie-ne și cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+4 0773 344 045