fbpx

Fie că dorești ca produsul tău să fie remarcat la raft , fie că vrei ca ambalajul produsului tău să poată fi resigilat sau dorești să faci o campanie  publicitară de efect, etichetele autoadezive reprezintă o soluție deosebit de versatilă.

Experiența acumulată ne permite să îți oferim soluții inovative de tipar pentru eticheta produsului tău. De multe ori ceea ce primim ca și schită grafica de la client, ajunge să se transforme într-o etichetă cu totul nouă, deosebită  și creativă.

Alegerea etichetei potrivite pentru produsul tău este o călătorie în care te vom însoți cu idei și soluții dedicate. Zanesys Technologies îți oferă continuu tot suportul necesar pentru ca tu să alegi cea mai bună variantă de etichetă pentru produsul tău. Specialiștii nostri  vor ține întotdeauna  cont de un aspect :  eticheta nu trebuie doar să acopere niște nevoi ci trebuie să-ți rezolve și o problemă.

Procesul de tipar al unei etichete este mult mai complex decat poate părea , de la concepția grafică până la produsul finit sunt de parcurs peste zece etape.

Pentru ca produsul tău să arate impecabil , folosim de fiecare dată materii prime de calitate și adezivi dedicati în funcție de aplicație . Nu de alta , dar nu cred că ai vrea ca etichetele tale să se dezlipească de pe produs într-un mediu umed sau cu temperaturi negative ori cerneala de tipar să migreze și să dea un miros neplăcut produsului tău.

În funcție de ceea ce dorești să faca pentru produsul tău , etichetele au multiple roluri și te ajută să iți poziționezi corect produsul din punct de vedere vizual și comercial.

Etichete decorative de produs

Știm că ai un produs de calitate , dar nu ar trebui să poarte și emblema acestei calități unice? O etichetă deosebită din punct de vedere vizual și tactil îți va poziționa produsul acolo unde merită să fie și va influența decisiv decizia de cumpărare.

Prin multitudinea de posibilități de înnobilare a etichetei (aplicare folio la cald sau la rece, lac volumetric, emboss, gitter) și prin gama variată de materiale substrat folosite(mate, lucioase, texturate, laminate) , ajutăm ca imaginea companiei și a produsului tău să fie reprezentată impecabil.

Etichete funcționale

O eticheta imprimată , pe lângă rolul decorativ pe care îl are , te poate ajuta și să inovezi atunci când vine vorba de modalitatea de deschidere a produsului tau , de cea de prezentare a informațiilor despre produs și chiar a companiei tale.

Pentru producția etichetelor care au și rol funcțional , folosim o serie de tehnici de tipar deosebite cum ar fi tipar pe verso ( pe adeziv) , tipar pe liner (hârtia suport a autocolantului) , aplicare lac volumetric cu ajutorul sitelor serigrafice, cum ar fi etichetele cu alfabet braille.

Alege să te remarci și fă o campanie publicitară de efect sau pur și simplu să comunici mai mult într-un spațiu redus , cu ajutorul etichetelor tip multipagina ( booklet, leaflet, piggyback).

Etichete logistice

Cu soluțiile revoluționare de etichetare pentru Industriile de Retail, Logistică sau Producție imaginăm viitorul și ajutăm compania ta să treacă la urmatorul nivel prin procese rapide , sustenabile si eficiente.

Pe lânga soluțiile de etichete creative care te ajută să asiguri identitate și trasabilitate produselor tale , iți punem la dispoziție și toata gama de sisteme și echipamente de etichetare cu ajutorul cărora iți vei duce afacerea la un nivel superior, prin :

Colectarea automată a datelor
Eliminarea erorilor și reducerea costurilor
Gestionarea și managementul stocurilor
Mărirea eficienței de producție.

DTP si Graphic Design

Totul începe cu o idee. Specialiștii nostri în graphic design si DTP au grijă să se asigure că layout-ul etichetei tale se poate transforma într-un produs finit de calitate. Colegii noștri te pot ajuta cu editarea graficii actuale, modificarea anumitor texte, informații sau chiar cu un concept grafic nou, fresh pentru eticheta produsului tău.

Pregătire tipar

Pentru a putea asigura constanță în interiorul procesului de tipar , folosim clișee și plăci flexografice din cele mai bune materiale și la cele mai noi standarde . Astfel oferim produsului finit o claritate a detaliilor deosebită.

Autocolant

Putem printa pe o multitudine de materiale, dintre cele mai complexe , de diferite structuri si grosimi . Fie ca e vorba de hârtie lucioasă, mată sau texturată ori de folie polietilenă, polipropilenă, albă sau transparentă , avem grijă ca eticheta să arate impecabil și să confere produsului tău o imagine deosebită.

Adeziv

Folosim doar adezivi de la producatori testați si agreați la nivel European. Și aici putem asigura o varietate de compoziții – adeziv permanent, reclosure, removable, deep freeze sau rezistent în mediu outdoor .

Cerneala

Fie că vorbim de cerneală UV, pe baza de apa sau solvent , răzuibilă sau termocromică, avem grijă ca aceasta sa respecte normele Europene in vigoare. Știm cât este de important ca cernelurile folosite să fie originale , de la producatori autorizați și agreați pentru că, pe lângă calitatea imprimării, eticheta produsului tău să arate impecabil o lunga perioadă de timp din momentul în care produsul este lansat în piață.

Fiecare aplicație este specială și merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important să avem un minim de informații despre produsul tău. Așa că nu ezita să ne ne ceri părerea, pentru a putea găsi împreuna conceptul de etichetă potrivit pentru produsul tău.

Scrie-ne și cu sigurantă vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Fiecare aplicație este specială  și merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important  să avem un minim de informații despre produsul tău.  Așa că nu ezita să ne ne ceri părerea, pentru a putea găsi împreuna conceptul de etichetă potrivit pentru produsul tău.
Scrie-ne și cu sigurantă vom găsi cea mai bună soluție  pentru tine.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+4 0773 344 045