Zanesys Technologies iți  oferă servicii de tipar, design și branding și își propune să te sprijine  pentru ca produsul tău să aiba o imagine impecabila la raft .

Gama noastră de produse este completă, începând de la etichete autoadezive neimprimate pe care să le poți personaliza singur, etichete autoadezive imprimate, case de marcat , materiale personalizate pentru promovarea afacerii tale, până la sisteme antifurt complete pentru protecția magazinului tău.

Suntem o echipa dinamică, mereu în mișcare, mereu în căutarea celor mai noi evoluții în tehnologia etichetării și ambalării, mereu in cautarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri.

Prin flexibilitate si aplecarea reală față de nevoile specifice ale fiecarui client, sprijinim inclusiv  afacerile aflate la inceput de drum, pentru care știm cât de importante sunt soluțiile cost-effective și promptitudinea in găsirea lor. Tratăm cu aceeași seriozitate orice comandă, indiferent de tiraj si ne implicăm făra rezerve în găsirea variantelor celor mai potrivite din punct de vedere tehnic , în funcție de specificul produsului.

Prin rigurozitate și profesionalism facem față cu brio tuturor provocărilor care implică și proiecte de anvergură!

Suntem tineri, open-minded, pasionați de ceea ce facem și credem cu tărie că orice parteneriat  trebuie să fie win-win. Astfel, valorile noastre care ne ghidează și în care credem sunt : Profesionalism, Promptitudine, Adaptabilitate , Respect, Simplitate.

Îți dorești ca produsele tale să aibă un design modern, un ambalaj de calitate și să se vândă singure?

Ți-ar plăcea să știi care este intr-adevăr soluția de etichetare optimă pentru produsele tale?

Dorești să aflii  ce echipamente de personalizare a etichetelor , gestionare a stocurilor și fiscalizare ar fi ideal să folosești?

Te-ai săturat de furnizori care nu respecta termenele de livrare ?

 

Ai o întrebare legată de  caracteristicile unui articol?

Dorești să știi cât ar trebui să plătești pentru un produs?

 

Nimic mai simplu! Sună la 0742.785.475   sau scrie-ne pe adresa vanzari@zanesys.ro și vei primi răspuns în cel mai scurt timp!

X