fbpx

Ambalajele flexibile înseamnă un univers variat de forme și structuri care ajută produsul tău să se mențină în cele mai bune condiii pe raftul magazinului și să aibă o ținută  impecabilă la intalnirea cu consumatorul .
Folosite de cele mai multe ori în industria alimentară ,cosmetică sau de îngrijire a casei , ambalajele flexibile reprezinta fara îndoială  cea mai versatilă metodă de ambalare a produsului tau.

Pentru că oferă un spațiu de printare generos și pot lua cele mai deosebite  forme , ambalajele flexibile te ajută sa-ți cresti vizibilitatea și să vii în fața consumatorului cu cele mai ingenioase metode de prezentare pentru produsul tău.
Pentru că investim constant în echipamente de ultimă generație , putem printa pe cele mai diverse materiale și îți putem oferi o gama diversificată de ambalaje flexibile:

Folii imprimate pentru ambalare automată simple sau laminate.

Folii imprimate pentru caserole cu ambalare în atmosferă controlată

Dacă consideri că este important ca produsul tau să nu oxideze, să își păstreze prospețimea, textura și aroma timp îndelungat , atunci cu siguranță este esential să alegi  structura de ambalaj potrivita, folia folosită trebuie să fie de calitate , iar laminarea să fie executată impecabil.

Pungi imprimate pentru pâine , stand up , PE

Sacoșe imprimate tip banană sau maieu

De asemenea , prin gama de pungi CPP, stand up și sacoșe imprimate din polietilenă de joasă,  medie sau înalta densitate, ajutăm  brandul tău să creasca în vizibilitate și să se facă remarcat pentru consumatorul final.

DTP și Graphic Design

Totul începe cu o idee. Specialiștii nostri în graphic design și DTP au grijă să se asigure că layout-ul ambalajului tău flexibil se poate transforma într-un produs finit de calitate. Colegii noștri te pot ajuta cu propuneri de forme , editarea graficii actuale, modificarea anumitor texte, informații sau chiar cu un concept grafic nou, fresh pentru ambalajul flexibil al produsului tău.

Pregătire tipar

Pentru a putea asigura constanță în interiorul procesului de tipar , folosim clișee flexografice  și offset  din cele mai bune materiale și la cele mai noi standarde . Astfel oferim  produsului finit o claritate a detaliilor deosebită.

Materiale și structuri

Tipărim folia pentru ambalajele flexibile din rolă in rolă pâna la 8 culori pe o mare varietate de materiale de diferite densități și grosimi : BOPP , CAST , PE , EVOH, duplex BOPP+PE EVOH, triplex BOPET+ALU+PE, H+ALU+PE, H+PE+PVDC.

Adeziv de laminare

Folosim doar adezivi de la producatori testați și agreati la nivel European, inclusiv tehnologia solventless, pentru a asigura risc zero de contaminare a produsului tău, un consum redus de energie în timpul producției și de asemenea o greutate mai mică a ambalajului.

Cerneala

Știm cât de important este ca produsul tău să rămână în ambalaj în condiții perfecte de siguranță, iar sănătatea consumatorilor  să nu fie în niciun fel pusă în pericol.
La Zanesys  avem grijă de  consumator precum și de mediul înconjurător  , astfel că am ales să folosim cerneluri de tip Electron Beam , care fac imposibilă migrarea mirosurilor în produs și nu modifică astfel gustul sau aroma acestuia.

Pe lângă calitatea imprimării ,avem grijă ca  cernelurile folosite să asigure produsului tău un tipar cu înalta rezistență la frecare , căldură sau solvenți.
Fiecare aplicație este specială  și merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important  să avem un minim de informații despre produsul pe care dorești să-l ambalezi și ceea ce iti dorești ca materialul imprimat să facă pentru produsul tău. Ambalajele flexibile sunt poate produsul cel mai complex din întreaga industrie de tipar, astfel că îți recomandăm o expertiză preliminara de calitate.

Așa că nu ezita să ne ceri părerea, pentru a putea găsi împreună conceptul de ambalaj flexibil  potrivit pentru produsul tău.
Scrie-ne și cu siguranță vom găsi cea mai buna soluție  pentru tine.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+4 0773 344 045