fbpx
cu fereastra
hartie
maner sfoara
pungi cu fereastra
pungute pharma

Dacă încă mai consideri că nu este important ca logo-ul companiei tale să se regasească pe pungile în care livrezi produse clienților tăi , sau că o simplă pungă de cadou nu este un instrument prea util de promovare a imaginii companiei tale , află că toate companiile mari aleg sa adopte o perspectivă diferită.

Astăzi , mai mult ca oricând companiile  aleg să iși expună brandul prin intermediul tuturor  canalelor  de comunicare.

Pentru că știm cât de importantă este comunicarea vizuală prin intermediul ambalajelor din  hârtie , am ales să investim într-o  linie de tipar hârtie extrem de performantă.

Putem tipări la cele mai înalte standarde de calitate a tiparului pungi hartie food delivery din hartie kraft sau natur, cu mâner plat sau răsucit, pungi făină din hartie kraft, pungi de cadou ,lăcuite sau laminate, hârtie de ambalaj, de diferite forme și  dimensiuni .

Alege să personalizezi pungile și hârtia în care livrezi produsele tale clienților , alege să te afli printre companiile care acordă importanță fiecarui detaliu și fac ca interacțiunea cu consumatorul să fie una diferenţiatoare.

Fiecare aplicație este specială  și merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important  să avem un minim de informații despre produsul pe care vrei să îl livrezi , să îl ambalezi sau să îl oferi cadou.  Așa că nu ezita să ne ceri părerea, pentru a putea gasi împreună conceptul de ambalaj din hârtie  potrivit pentru a susține  produsul tău.

Scrie-ne și cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție  pentru tine.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+4 0773 344 045