fbpx
burger1

Fie că ești în căutarea unei cutii de carton deosebite  pentru suplimentele  alimentare pe care le distribui, fie că iți dorești o soluție inovativă pentru ambalajul tău din zona food delivery , prin calitatea tiparului pe care ți-o propunem, avem grijă ca produsul tău să fie unul de impact pentru consumator.

Tipărim toata gama de cutii de carton de mici dimensiuni , din cele mai variate domenii  – food , pharma , automotive, horeca, beverage , cosmetică.

Pentru că ne plac provocarile , suntem în masură să putem aborda orice proiect indiferent de complexitate. De asemenea , specialiștii nostri vin cu idei si soluții de fiecare dată când este necesar pentru ca ambalajul produsului tău să fie cea mai  bună variantă în materie de design, execuție și cost.

Materiale

Putem tipări pe toata gama de carton , inclusiv dublu cretat, cromo GC1,GC2 ,GD,GT duplex sau triplex , cu grosimi între 150 si 350 g/mp. Avem grijă să iți oferim materialul potrivit în funcție de produsul tău și de mediul de expunere al acestuia  (temperatura, umiditate) pentru ca imaginea companiei tale să fie ireproșabilă.

Tipar

Cu ajutorului echipamentului de tipar offset  în 6 grupuri de culoare știm că niciun proiect nu este dificil de abordat pentru noi . Calitatea imprimarii de 240 lpi, ofera imaginilor de pe ambalajul tău o calitate fotografică.

Pentru că acordam o deosebită atenție detaliilor , îți punem  la dispoziție și partea de lăcuire , mată sau lucioasă , serigrafie sau lac volumetric pentru reprezentarea alfabetului tip braille , acolo unde aceste procedee au rolul de a înnobila produsul tău sau pur și simplu este nevoie de ele din punct de vedere funcțional.

Finisare

Nu ne limitam doar la a printa la o calitate deosebita ambalajul produsului tău, astfel că am ales să investim constant în echipamentele de finisare. Pentru un produs complet  iți punem  la dispoziție și servicii de fălțuire, biguire, laminare sau cașerare.

Fiecare aplicație este specială  și merită o analiză profesionistă . Este deosebit de important  să avem un minim de informații despre produsul tău.  Așa că nu ezita să ne ne ceri părerea, pentru a putea găsi împreună conceptul de ambalaj din carton  potrivit pentru a susține  produsul tău.

Scrie-ne și cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție  pentru tine.

Vrei sa ne spui ceva?

Hai sa discutam! Nu trebuie decat sa ne contactezi!

Suna-ne, trimite-ne un email sau un mesaj! Iti vom raspunde cat de repede posibil!

+4 0773 344 045